בשר עם דבש: מנת הבשר המנצחת לסעודת הפורים / מתכון
מנהל האתר
03.03.25 / 15:27
תגים:
מתכון
בוטיק הבשרים מיט צ'ויס ויד מרדכי מגישים לכם מתכון חגיגי למנה מנצחת בסעודת פורים
פורים מתקרב ועמו האווירה החגיגית. לקראת הסעודות המשפחתיות וקיום מצוות "משתה ושמחה", אין כמו מתכון לנתח מובחר של כתף טלה, שהפך ללהיט הגדול של פורים השנה.
לקראת פורים, בוטיק הבשרים מיט צ'ויס מרח' אגריפס 88 בירושלים חובר למותג הקולינרי 'יד מרדכי' ומגיש לכם מתכון מיוחד לנתח מובחר עם המוצרים האיכותיים של יד מרדכי, שיעשיר לכם את שולחן הפורים בחוויה חגיגית ושמחה בלתי נשכחת.

רכיבים:
1 כתף טלה
10 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח גס
ענפי טימין ורוזמרין טריים
סירופ מייפל טבעי יד מרדכי
שמן זית כתית מעולה יד מרדכי לטיגון והשחמה ראשונית
חרדל
אופן הכנה:
חורצים מעט את הבשר ונועצים את שיני השום.
מושחים את הנתח מבחוץ בשמן זית ולאחר מכן מפזרים עליו את שאר התבלינים ועשבי התיבול.
אופים בתנור במשך 7-6 שעות על 140 מעלות מכוסה היטב . לאחר מכן יש להוריד את הכיסוי להשחמה. הבשר ייפול מהעצם
רצוי להגיש לצד תפוחי אדמה עם בצלים מקורמלים או בטטות צלויות.
פורים שמח. בתאבון
מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]