בשר עם דבש: מנת הבשר המנצחת לסעודת הפורים / מתכון

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('2c3d665c-84df-4c18-ae90-f30fd29722d4','/dyncontent/2025/2/25/6ff681a3-378d-4bfe-96ce-2219909eeed9.jpg',19120,'סיטי סיגל אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('2c3d665c-84df-4c18-ae90-f30fd29722d4','/dyncontent/2025/2/18/0948bfa0-beb8-48bf-bf12-3986178b4c83.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

בוטיק הבשרים מיט צ'ויס ויד מרדכי מגישים לכם מתכון חגיגי למנה מנצחת בסעודת פורים 

פורים מתקרב ועמו האווירה החגיגית. לקראת הסעודות המשפחתיות וקיום מצוות "משתה ושמחה", אין כמו מתכון לנתח מובחר של כתף טלה, שהפך ללהיט הגדול של פורים השנה.
לקראת פורים, בוטיק הבשרים מיט צ'ויס מרח' אגריפס 88 בירושלים חובר למותג הקולינרי 'יד מרדכי' ומגיש לכם מתכון מיוחד לנתח מובחר עם המוצרים האיכותיים של יד מרדכי, שיעשיר לכם את שולחן הפורים בחוויה חגיגית ושמחה בלתי נשכחת. 

מנה מנצחת לסעודת החג
רכיבים:
1 כתף טלה
10 שיני שום
פלפל שחור גרוס
מלח גס
ענפי טימין ורוזמרין טריים 
סירופ מייפל טבעי יד מרדכי
שמן זית כתית מעולה יד מרדכי לטיגון והשחמה ראשונית
חרדל
אופן הכנה:
חורצים מעט את הבשר ונועצים את שיני השום.
מושחים את הנתח מבחוץ בשמן זית ולאחר מכן מפזרים עליו את שאר התבלינים ועשבי התיבול.
אופים בתנור במשך 7-6 שעות על 140 מעלות מכוסה היטב . לאחר מכן יש להוריד את הכיסוי להשחמה.  הבשר ייפול מהעצם   
רצוי להגיש לצד תפוחי אדמה  עם בצלים מקורמלים או בטטות צלויות. 
פורים שמח. בתאבון

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


$(function(){setImageBanner('5425e1df-22dd-44f5-b269-95062db84173','/dyncontent/2025/3/9/f36d36cb-248e-4618-87b1-5fd2dc13216f.jpg',19187,'ניו לוק אייטם כתבה 2',525,78,false,50789,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה