|
מתכון
כל הכתבות הקשורות למתכון באתר אשדודס
אשדוד בקהילה
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
מקומי
פנאי ואוכל
אשדוד בקהילה
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
מקומי
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
לכל מי שרוצה להכין בבית סופגניות ולהימנע מגלוטן, רן בן דוד, הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה, משתף לרגל חג החנוכה, במתכון להכנת סופגניות ללא גלוטן, במגוון של מילויים בטעמים שונים כמו: שוקולד – ללא גלוטן, ריבת חלב – ללא גלוטן, ריבת תות – ללא גלוטן ועוד.
הסופגניות ללא גלוטן טעימות, רכות, קלות להכנה בבית, ומתאימות גם לצליאקים.
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
אשדוד בקהילה
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
חצרות
חדשות אשדוד
פנאי ואוכל
אשדוד בקהילה
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
חג הסוכות הולך ומתקרב ואיתו אחד מסמלי החג הבולטים - ארבעת המינים: אתרוג, לולב, הדס וערבה. במסורת היהודית מוזכרים גם שבעת המינים: חיטה, שעורה, גפן, תמר, רימון, תאנה וזית, שהם מיני גידולים שארצנו התברכה בהם ואשר מוזכרים בספר דברים. לרגל חג הסוכות התזונאית הקלינית תמר ידין , יועצת לחברת הרבלייף מנדבת מתכון חגיגי המשלב רימון, תאנים וזית משבעת המינים :
אשדוד בקהילה
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
מקומי
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
חדשות אשדוד
חדשות אשדוד
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
אשדוד בקהילה
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
אשדוד בקהילה
פנאי ואוכל
חדשות אשדוד
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
חדשות אשדוד
חדשות אשדוד
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
למארחים בחג הפסח, שרוצים להרשים בארוחה מהירה, יפה, עשירה וטעימה, שמרו וגזרו: מתכון של פסטה פנה בולונז – ללא גלוטן וכשרה לפסח! מנה המתאימה לכל המשפחה, וגם לצליאקים. הוא כל כך פשוט להכנה.
לרגל השקת פסטה פנה של ברילה, ללא גלוטן, ארז סנה, שף קולינרי ויוצר תוכן ממליץ על מתכון קל להכנה, טעים, ומתאים לכל ארוחה בחג.
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
חדשות אשדוד
פנאי ואוכל
חדשות אשדוד
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
חדשות אשדוד
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
חדשות אשדוד
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. ביסקוטי באיטלקית זה ״אפוי פעמים״ כי את העוגיה הזו אופים פעמיים. הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד.
את גרסאת הביסקוטי לשולחן טו בשבט, או בכלל לאירוח בבית במהלך כל השנה, שידרגה הקונדיטורית של רשת קפה ביגה, שרית גז, שחושפת מתכון מיוחד, טעים וקל, שינצל את כל שאריות הפירות היבשים, האגוזים והשקדים שיש לכם בבית.
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
חצרות
פנאי ואוכל
פנאי ואוכל
|
|
|
|