קסטות חלוה שוקולד

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('c953ec30-309a-4b5d-9920-5baeaf232746','/dyncontent/2024/7/7/fb1ae825-9e7d-45b4-beb8-2b5958a9c1e2.jpg',18120,'כללית אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('c953ec30-309a-4b5d-9920-5baeaf232746','/dyncontent/2024/7/26/c32a694d-49e1-4816-9591-00e935612c22.gif',18226,'פרויקט אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

קסטות חלוה שוקולד. עונג מתוק של מקפא גלידה קרה, בטעמים של טחינה, שוקולד וחלוה, המוגשים בתוך עוגיות פתיבר - קסטה כפי שכולנו אוהבים. המתכון פשוט וקל להכנה, ניתן להכינו בגרסה חלבית או פרווה (בהחלפת השמנת לצמחית), נהדר לימי הקיץ החמים, לאירוח ולקינוח לכל המשפחה. באדיבות חברת "אחוה", יצרנית הטחינה והחלוה המובילה בישראל,

צילום: הדס ניצן

מצרכים (לכ- 20 יחידות):

1 חבילה עוגיות פתיבר (250 גרם)

2 שמנת מתוקה / שמנת צמחית

200 גרם ממרח טחינה עם שוקולד של "אחוה"

300 גרם ממרח חלוה של "אחוה"

לקישוט:

ממרח חלוה / ממרח טחינה עם שוקולד

חופן אגוזים קצוצים / פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה:

  1. מרפדים תבנית בגודל 25X38 בנייר אפייה או ניילון נצמד, כדי שיהיה קל להוציא את המקפא.
  2. מקציפים שמנת מתוקה אחת עם 300 גרם ממרח חלוה ומוזגים את הנוזל לתבנית. מכניסים למקפיא למשך שעה.
  3. מקציפים שמנת מתוקה נוספת עם 300 גרם ממרח טחינה עם שוקולד ומוזגים מעל ממרח החלוה שקפא. מכניסים שוב למקפיא לכ-3 שעות.
  4. מוציאים את המקפא מהתבנית וחותכים לריבועים בגודל עוגיית פתיבר.
    מכינים סנדוויץ׳: פתיבר, עליו קוביית גלידה ועל זה שוב פתי בר.
  5. מקשטים בממרח חלוה או ממרח טחינה עם שוקולד, מפזרים אגוזים ופיסטוקים קצוצים ומגישים.

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


$(function(){setImageBanner('d496e4bf-29b7-45ee-bd7e-2922656d3c36','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה