פוזילי עם דג חריף כמו מנה במסעדה

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('ca63d9a7-7538-4d22-8e5a-a7d1bd72ab0c','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca63d9a7-7538-4d22-8e5a-a7d1bd72ab0c','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca63d9a7-7538-4d22-8e5a-a7d1bd72ab0c','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca63d9a7-7538-4d22-8e5a-a7d1bd72ab0c','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('ca63d9a7-7538-4d22-8e5a-a7d1bd72ab0c','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

לאוהבי החריף והפסטה, המותג ברילה מציע לחג הפסח אלטרנטיבה מושלמת לפסטה: פוזילי עם דג חריף, כמו מנה במסעדה. המנה סופר חגיגי, מתאימה לאורחים ומשאירה טעם של עוד- וכן זה גם כשר לפסח!

צילום נמרוד סונדרס

חומרים ל-6 מנות:

1 חבילה ברילה פוזילי כשר לפסח

3 דגי דניס, לברק או בורי מפולטים (ללא עור ועצמות), כל פילה חצוי (סה״כ 12 נתחים)

 

לרוטב:

4 כפות שמן זית

2 פלפלים (אדום ו/או צהוב), נקיים ופרוסים בעובי חצי ס"מ

3 עגבניות פרוסות (חצי קילו) בעובי חצי ס"מ

5 שיני שום קלופות ופרוסות

1 לימון קטן – חצי פרוס וחצי להגשה

1-1/2 פלפל ירוק חריף פרוס

1  כף אריסה ו/ או רסק עגבניות

1 כפית כורכום

1 כפית כמון

1 כפית פפריקה מרוקאית

מלח ופלפל שחור טחון טרי

1 כוס מים

1 צרור כוסברה, ללא גבעולים

 

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הרוטב: בסיר רחב ונמוך מסדרים בשכבות: שמן זית, פרוסות של עגבניות ופלפלים, שום, פרוסות לימון, פלפל חריף ותבלינים. יוצקים מים, מוסיפים חצי מכמות עלי הכוסברה. מביאים לרתיחה, מבשלים 10 דקות, מנמיכים להבה ומבשלים עוד 15 דקות על אש קטנה לריכוך ולמיצוי הטעמים.
  2. טועמים את הרוטב ומתקנים תיבול. הרוטב חייב להיות טעים כמו שהוא, עוד לפי שמוסיפים את נתחי הדגים. אם לא מספיק חריף – זה הזמן!

 

 

  1. לפני ההגשה מביאים לרתיחה סיר גדול עם מי מלח ומבשלים את הפוזילי, דקה-שתיים פחות ממה שכתוב בהוראות שעל האריזה.
  2. במקביל מוסיפים את נתחי הפילה לרוטב החם ומבשלים יחד 5 דקות.
  3. מוסיפים לסיר הרוטב את הפסטה המסוננת, יחד עם חצי כוס ממי הבישול, נותנים לה להתחבר לרוטב תוך בישול של 2 דקות ומגישים מיד עם פלחי לימון ועלי כוסברה קצוצים מעל.

 

המתכון באדיבות "ברילה"

 

חג פסח טעים וכשר

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


$(function(){setImageBanner('ab14d6cc-c2fd-41db-a9ac-c9925341a0ee','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה