פאי גבינה עם גלידה בטעם עוגת גבינה ותות
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('94b68999-f73c-4940-b7ce-67582e57fa44','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94b68999-f73c-4940-b7ce-67582e57fa44','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94b68999-f73c-4940-b7ce-67582e57fa44','/dyncontent/2024/9/26/ac5aefb9-d799-429a-90e0-a3c47c1a2575.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94b68999-f73c-4940-b7ce-67582e57fa44','/dyncontent/2024/9/19/6ba61c71-698d-4656-a9bf-6f9c8ae370a6.jpg',18469,'עליון מובייל קארדו',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94b68999-f73c-4940-b7ce-67582e57fa44','/dyncontent/2024/7/7/fb1ae825-9e7d-45b4-beb8-2b5958a9c1e2.jpg',18341,'כללית אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94b68999-f73c-4940-b7ce-67582e57fa44','/dyncontent/2024/9/19/c3b43758-bbc1-4bdb-88a8-3967b24ac590.jpg',18471,'עליון בתוך כתבה קארדו',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('94b68999-f73c-4940-b7ce-67582e57fa44','/dyncontent/2024/9/5/b04035a5-d3d1-4f4d-bfd3-4abf634be667.jfif',18363,'קיבוץ השלשה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
אם אתם מחפשים קינוח חגיגי, מרענן וטעים לחג השבועות, בן & ג'ריס ישראל משתפים במתכון להכנת פאי עם גלידת עוגת גבינה ותות. הפאי קל להכנה בבית, יפה להגשה בשולחן החג וטעים במיוחד:
רכיבים להכנת הפאי: 1 פיינט גלידת עוגת גבינה ותות של בן & ג'ריס 1/4 1 כוסות פירורי עוגיות בטעם קרמל או ביסקווטים בטעם וניל
2 כפות סוכר 4 כפות חמאה מומסת ללא מלח 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 2 כפות אבקת סוכר 1/2 כפית תמצית וניל 1 כפית חמאה אופן ההכנה: - מחממים את התנור ל-180 מעלות. שמים את הביסקוויטים במעבד מזון וטוחנים עד לפרורים.
- מערבבים בקערה את הפירורים עם סוכר ומוסיפים את החמאה המומסת.
- מהדקים את התערובת עד לקבלת תחתית אחידה. אופים בתנור ל-8 דק' בלבד עד השחמה.
- מוציאים את התחתית ומצננים במקפיא למשך לפחות חצי שעה.
- מוציאים את הפיינט מהמקפיא להפשרה של 10 דק' לפחות. בזמן הזה מקציפים את השמנת, אבקת הסוכר ותמצית הוניל עד להתייצבות.
- מוציאים את התחתית מהמקפיא, ועליה מורחים את הגלידה בשכבה אחידה. מחזירים למקפיא לעוד 20 דק'.
- מוציאים את הפאי מהמקפיא ומורחים מעל שכבה אחידה של קצפת.
- ניתן לקשט עם תותים או שברי ביסקוויט.
בתיאבון!
$(function(){setImageBanner('f92ef8bb-3bfc-467f-95a0-f53fa218b7bd','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
|
|
|
|