$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a3d894b0-2e77-444f-b2d2-f6b55f6f37fa','/dyncontent/2024/9/19/c3b43758-bbc1-4bdb-88a8-3967b24ac590.jpg',18471,'עליון בתוך כתבה קארדו',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3d894b0-2e77-444f-b2d2-f6b55f6f37fa','/dyncontent/2024/7/7/fb1ae825-9e7d-45b4-beb8-2b5958a9c1e2.jpg',18341,'כללית אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3d894b0-2e77-444f-b2d2-f6b55f6f37fa','/dyncontent/2024/9/26/ac5aefb9-d799-429a-90e0-a3c47c1a2575.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3d894b0-2e77-444f-b2d2-f6b55f6f37fa','/dyncontent/2024/9/5/b04035a5-d3d1-4f4d-bfd3-4abf634be667.jfif',18363,'קיבוץ השלשה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3d894b0-2e77-444f-b2d2-f6b55f6f37fa','/dyncontent/2024/9/19/6ba61c71-698d-4656-a9bf-6f9c8ae370a6.jpg',18469,'עליון מובייל קארדו',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3d894b0-2e77-444f-b2d2-f6b55f6f37fa','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3d894b0-2e77-444f-b2d2-f6b55f6f37fa','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
מתכון מנצח לאחד מהמנות האהבות על חובבי הדגים 'פיש אנד צ'יפס' באדיבות מותג מאסטר שף
מצרכים ל-4 מנות: - 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
- 700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
- 1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף
- כ-2/3 כוס בירה או סודה
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית אורגנו
- שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה: - מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:
- שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
- מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
- מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
- הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.
- סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
- טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
- במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
- מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף.
להגשה: - ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף –
מיונז הולנדי, מיוקטש, מיונז כמהין, רוטב ברביקיו, רוטב צ'ילי מתוק, חרדל...
$(function(){setImageBanner('daef78fa-6f35-4f73-8fc0-3dcea3ceedb3','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
|
|
|
|