חגיגת גבינות: שני מתכונים שמחממים את הלב בחורף

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('89947298-79d0-49de-a24d-262b9c824f70','/dyncontent/2024/12/12/77206715-7454-4100-b394-b156eb00b9a7.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('89947298-79d0-49de-a24d-262b9c824f70','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('89947298-79d0-49de-a24d-262b9c824f70','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('89947298-79d0-49de-a24d-262b9c824f70','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

כאשר החורף מתחיל להיות מורגש באוויר, אנחנו מחפשים דרכים להוסיף תחושת חמימות למטבח שלנו. אחת הדרכים הטובות ביותר לעשות זאת היא באמצעות מאכלים שמשלבים טעמים עשירים ומרקמים נעימים. גבינות הברי והקממבר, עם טעמן העמוק והקרמי, הן מרכיב מושלם להכנת מאכלים חורפיים שמחממים את הלב והנשמה.המתכונים באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

studio Teka

פאי ברי ואגסים עם נגיעות דבש וטימין

מרכיבים:

2 אגסים

גבינת ברי

100 גרם חמוציות מיובשות

100 גרם פיסטוק

10-12 דפי בצק פילו

50 גרם חמאה מומסת

דבש

טימין טרי

הכנה:

שוטפים ופורסים את האגסים הלא קלופים לפרוסות דקות, וחוצים כל פרוסה לחצי. פורסים גם את גבינת הברי, וקוצצים את הפיסטוקים והחמוציות לפירורים בינוניים-קטנים.

מקפלים דף פילו אחד, מקמטים אותו ל'אקורדיון' ומניחים אותו בתבנית תנור ששומנה קודם לכן. חוזרים על הפעולה עם כל דף פילו עד שתחתית המגש מתמלאת. מברישים את דפי הפילו בחמאה מומסת.

מניחים את פרוסות האגס והברי בין קפלי הבצק, ומפזרים את פירורי הפיסטוקים והחמוציות מעל.

אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות צלזיוס במשך 25-30 דקות.

מוציאים מהתנור ומגישים עם טימין טרי ודבש מעל.

תמרים ממולאים בקממבר ואגוזי מלך

מרכיבים:

גבינת קממבר

12 אגוזי מלך

12 - 15 תמרים מסוג מג'הול

15-12 רצועות סייטן

דבש

טימין טרי

הכנה:

חוצים את התמרים ומגלענים במידת הצורך.

פורסים את הקממבר וחותכים כל פרוסה לחלקים קטנים יותר בכדי למלא את התמרים.

לאחר מכן, ממלאים כל תמר בחצי אגוז.

מהדקים ועוטפים כל תמר ברצועת סייטן  המתאימה לרוחב של התמר.

מסדרים את התמרים המצופים בתבנית מרופדת וצולים בתנור בעל תוכנית טיגון באוויר חם, ב-200 מעלות למשך 10-15 דקות. לחלופין, ניתן לצלות באותם התנאים בסיר טיגון אוויר חם.

מגישים עם מעט דבש ומקשטים בעלי טימין טריים.

studio Teka

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


$(function(){setImageBanner('58b8bc5c-4c83-4ee5-ab58-2ba4b1f4de69','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה