שליחת חב"ד הפרישה חלות עם צוות 'אסותא'

$(function(){setImageBanner('f1524aea-0d25-4469-9cb9-da550cecbafa','/dyncontent/2025/11/26/58091397-8e12-4726-8229-70b6123d2849.jpg',20487,'יש לך חשבון עם הבנק? בוא לפועלים ברובע ו\u0027',525,78,false,52206,'Image','');})

עובדות "אסותא" אפו חלות והפרישו חלה עם הגב' גודמן, שליחת חב"ד בבית הרפואה. צפו בתמונות, והנה המתכון המוצלח שאותו כדאי שתנסו בעצמכן

הפרשת חלה חבד אסותא

מתכון לחלות:

הרכיבים:

2 ק"ג קמח לבן

$(function(){setImageBanner('2c6e990e-0b40-4c81-8fe9-56bfb1931736','/dyncontent/2025/9/7/48bbc489-46cd-461e-8acc-8d0987aa2552.jpg',19065,'כללית. בריאות לפני כולם',510,80,false,52207,'Image','');})

4 כפות שמרים יבשים

1 כוס סוכר

1 כוס שמן

2 כפות מלאות מלח

4 וחצי כוסות מים

אופן ההכנה:

לערבב את כל החומרים וללוש היטב לבצק נח.

לכסות את הקערה ולתת לבצק לתפוח כ-שעתיים.

לחמם תנור ל180 מעלות,

לקלוע את החלות, להבריש בביצה+שומשום

לאפות כ-30/40 דק' עד שהחלות משחימות.

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


 
 
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה