לימונצ'לו אשדוד: מסעדת החוף הכשרה שמציבה סטנדרט חדש במסעדנות בישראל

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('4f4b898c-63f6-4814-8604-83fbc45e5262','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50817,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f4b898c-63f6-4814-8604-83fbc45e5262','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50817,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f4b898c-63f6-4814-8604-83fbc45e5262','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50817,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f4b898c-63f6-4814-8604-83fbc45e5262','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50817,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('4f4b898c-63f6-4814-8604-83fbc45e5262','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50817,'Image','');},15]]);})

אופיר אוזן, הבעלים של מסעדת החוף הכשרה "לימונצ'לו מסעדת חוף" באשדוד, בחר במהלך יוצא דופן – להפוך מסעדה על חוף הים לכשרה למהדרין ולסגורה בשבת. ההחלטה, שזכתה לתגובות מגוונות, משקפת סיפור אישי מעורר השראה ותפיסה חדשנית על איזון בין קריירה לחיים פרטיים, ומביאה בשורה חדשה למסעדות חוף בישראל.

לימונצ'לו מסעדת חוף אשדוד

בעוד קהל שומרי הכשרות קיבל את הבשורה בשמחה, היו גם לא מעט תגובות זועמות על המהלך יוצא הדופן של אופיר אוזן, הבעלים של מסעדת "לימונצ'לו בר" באשדוד. אוזן, בעל ניסיון של 20 שנה בעולם המסעדנות, חושף את הסיפור האישי שהוביל אותו לשנות כיוון:

"בשבתות עבדתי בלי הפסקה ולא ראיתי את המשפחה שלי. עד לפני שנה בקושי הכרתי את הילדים שלי – לא היה לי זמן לבלות איתם או להיות מעורב בגידול שלהם.

הבנתי שזה לא מתאים לי יותר," הוא משתף בכנות "שבת היא זמן לבית ולמשפחה, והשינוי הזה נבע מתוך רצון אישי להתחבר לשורשים שלי, כפי שאני גדלתי וחונכתי, ולתת לעצמי ולמשפחתי את המנוחה שמגיעה לנו."

אופיר גילה כי הדרך להצלחה אמיתית לא תלויה רק בעבודה אינטנסיבית, אלא גם בהשקעה בזמן איכות עם הקרובים לו.

מתוך ההתמקדות על ערכים משפחתיים, הוא יצר מודל חדשני למסעדות חוף בישראל – מקום שבו אפשר להנות מאוכל איכותי ומיוחד, תוך שמירה על אווירה רגועה ומרגיעה, שמזמינה את המבקרים להתפנות מהמרוץ היומיומי ולחוות את החיים ברוגע ובאיזון.

הסיפור הזה מעורר השראה כי הוא מציע תפיסה חדשנית של חיים שלא מחייבים לבחור בין קריירה להנאה.

הוא מדגים איך אפשר לשלב בין שאיפה להצלחה מקצועית לבין שמירה על איכות חיים אישית ומשפחתית. זו בשורה חדשה שמראה שלמרות האתגרים, אפשר להמציא דרך חדשה שמכבדת את שני העולמות.

לימונצ'לו מסעדת חוף אשדוד

אוזן מוסיף שהבחירה להפוך את המסעדה לכשרה לא נבעה רק ממניעים אישיים, אלא גם מתוך מענה לבקשות חוזרות ונשנות מצד הלקוחות. "פנו אליי פעמים רבות, לקוחות ביקשו שאהפוך את המסעדה לכשרה. ההחלטה הזו נולדה מתוך שילוב של רצון אישי ורצון לתת מענה לכלל האוכלוסיות," הוא מסביר.

אופיר אוזן הבעלים של לימונצ'לו מסעדת חוף אשדוד

אופיר לא רק שינה את מסלול חייו האישיים, אלא הציב חזון חדש במסעדנות החוף בישראל – חזון שמשלב ערכים אישיים, חיבור למסורת ומתן מענה מגוון לקהלים שונים.

לימונצ'לו מסעדת חוף אשדוד

איך מפעילים מסעדת חוף כשרה?

המהלך של הפיכת מסעדת חוף לכשרה עורר סקרנות רבה בקרב בעלי עסקים דומים. "הרבה שאלו אותי איך אפשר להפעיל מסעדה כשרה על החוף," מספר אופיר.

"זה נשמע להם לא הגיוני,  הרי רוב האנשים מגיעים לרחוץ בים בשבת ומחפשים אלטרנטיבות למזון מהיר, אבל עבורי זה היה המהלך הנכון.  במיוחד שגם המסעדה שלי יותר לא מגישה מזון מהיר, אלה מנות שף ואוכל איכותי".

"אני אפילו ממליץ למסעדנים אחרים לשקול את זה – זה לא רק עניין דתי, זה גם עניין של איזון בחיים."

חוויית בילוי על הים

לימונצ'לו היא מסעדה , הממוקמת על חוף הים, ומציעה חוויה שמתאימה לכולם – גם לשומרי כשרות וגם למי שמחפש בילוי איכותי. "אין הרבה מסעדות על חוף הים שהן כשרות," אומר אופיר "אנשים מגיעים לכאן לא רק כדי לאכול אחרי רחצה בים, אלא כדי ליהנות מאווירה מיוחדת – ארוחות ערב באוירה זוגית, מפגשים משפחתיים, או בילוי עם חברים על רקע השקיעה."

לימונצ'לו מסעדת חוף אשדוד

לא עוד פסט פוד על החוף

לימונצ'לו בר שינתה לחלוטין את הקונספט שלה. התפריט היום מציע מנות בשריות ודגים מגוונות, לצד פסטות צבעוניות, סלטים, קינוחים ומנות שף ייחודיות. בין המנות הבולטות ניתן למצוא דגים נאים, סיגרים במילוי מיוחד, פסטות בעבודת יד וקוקטיילים מפתיעים כמו ה"קוקטייל המאולתר" – חוויה אינסטגרמית של ממש!

לימונצ'לו

ולא ניתן לשכוח את המשקה שעל שמו קרויה המסעדה – הליקר האיטלקי המפורסם לימונצ'לו, שניתן ליהנות ממנו כחלק מהחוויה במקום.

חשוב לי שהלקוחות יסיימו את הצלחות שלהם עם חיוך ,” אומר אופיר  "האוכל כאן טרי, הרטבים מוכנים במקום, וכל מנה עוברת תהליך מוקפד כדי לספק את החוויה הטובה ביותר."

המסעדה מציעה ליין דיג'יי בערבים, מוזיקת צ'ילאאוט ושירות מוקפד שיוצרים חוויית בילוי על חוף הים. בקיץ המסעדה פתוחה מדי יום מהשעה 10:00 עד חצות, ובחורף משעות  הצהריים .

 

 

כשרות למהדרין – פתוח לכולם

לימונצ'לו בר פועלת תחת כשרות מהדרין (בית יוסף, חלק, וירקות גוש קטיף), מה שהופך אותה למקום בילוי שמזמין אליו גם שומרי כשרות וגם חובבי אוכל טוב ואווירה מיוחדת.

 

לימונצ'לו בר היא הרבה יותר מעוד מסעדת חוף – היא מסמלת שינוי ותפיסה חדשה בתחום המסעדנות בישראל.

עם אוכל מוקפד, אווירה בלתי נשכחת, שירות שמדבר לכלל האוכלוסיות ומחויבות לערכים משפחתיים, אופיר אוזן הצליח להפוך את המקום שלו לפנינה קולינרית על הים.

לימונצ'לו בר מציעה חוויה שמתאימה לכל רגע – בין אם זה ערב זוגי, בילוי משפחתי או סתם כוס לימונצ'לו מול השקיעה.

 לימונצ'לו מסעדת חוף אשדוד

כתובת שדרות משה דיין  אשדוד חוף יא'

טלפון להזמנות : tel:0559706449

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('52fff637-6189-4852-bd87-08b390ac8cc2','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,50819,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('52fff637-6189-4852-bd87-08b390ac8cc2','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50819,'Image','');},15]]);})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה