פסטה ברוטב קוואטרו פרומג׳יו
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d99e3abd-8c32-4b35-844a-0eb98c3fcea5','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d99e3abd-8c32-4b35-844a-0eb98c3fcea5','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d99e3abd-8c32-4b35-844a-0eb98c3fcea5','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d99e3abd-8c32-4b35-844a-0eb98c3fcea5','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d99e3abd-8c32-4b35-844a-0eb98c3fcea5','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d99e3abd-8c32-4b35-844a-0eb98c3fcea5','/dyncontent/2024/11/13/9d2384cb-ab0f-479c-aee3-0ba9176ebbef.gif',18705,'כתבה מכבי',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
לאוהבי הפסטות, המותג האיטלקי ברילה מציע מתכון מושחת להכנת פסטה כמו במסעדה איטלקית: פסטה ברוטב קוואטרו פרומג׳יו, המשלבת רוטב גבינות עשיר. התמהיל של הגבינות יכול להתגמש כל עוד משאירים בו מעט גבינה כחולה ולא מוותרים על פיקנטיות של פרמז'ן וגרוייר או אמנטל
חומרים ל-4 מנות: 1 חבילה (500 גרם) ברילה טליאטלה פלייה א-פיאנו לרוטב:
2 כפות חמאה 2 גבעולי תימין 3 כפות וודקה (לא חובה) 1 מכל (250 מ״ל) שמנת 38% 30 גרם גרוייר או אמנטל מגוררת 30 גרם גבינת מוצרלה מגוררת 30 גרם גבינת פרמז'ן 30 גרם גבינת רוקפור אופן ההכנה: - מחממים חמאה ותימין במחבת גדולה ורחבה או סיר נמוך ורחב. מוסיפים וודקה, מבשלים ומצמצמים את הנוזל לחצי. מוסיפים את השמנת, ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים את הגבינות ומערבבים 2-3 דקות, עם כף עץ, עד שהרוטב מתאחד ומסמיך מעט.
- במקביל מרתיחים סיר עם מים לבישול הפסטה. מוסיפים מלח ואת הפסטה ומבשלים, לפי הוראות, 6 דקות. מסננים ומעבירים את הפסטה למחבת עם הרוטב. מערבבים ומגישים חם.
המתכון באדיבות ברילה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e000b143-c6ff-4d3e-9574-bc42ee19146a','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,50789,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e000b143-c6ff-4d3e-9574-bc42ee19146a','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50789,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|