פבלובות אישיות עם קרם מסקרפונה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a3f79058-53d9-4f22-8584-cbdde58a6601','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3f79058-53d9-4f22-8584-cbdde58a6601','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3f79058-53d9-4f22-8584-cbdde58a6601','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3f79058-53d9-4f22-8584-cbdde58a6601','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3f79058-53d9-4f22-8584-cbdde58a6601','/dyncontent/2024/11/13/9d2384cb-ab0f-479c-aee3-0ba9176ebbef.gif',18705,'כתבה מכבי',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3f79058-53d9-4f22-8584-cbdde58a6601','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
הקונדיטורית שמרית הילל, מתכון לפבלובות אישיות עם קרם מקרפונה, פירות יער וממרח קוקוס – כמה יפה ומפואר, ככה טעים. המתכון קל הכנה, מתאים להגשה בארוחה זוגית וכקינוח מושלם בארוחת החג
מצרכים (לכ-6 יחידות): למרנג: 4 חלבונים בטמפרטורת חדר
1 כוס סוכר 1 כף חומץ 1 כף קורנפלור לקרם: 1 שמנת מתוקה 38% 100 גרם גבינת מסקרפונה 1/2 כוס ממרח שומשום וקוקוס של "אחוה" להגשה: 1/2 כוס פירות יער 1/2 כוס שבבי קוקוס 8-10 יחידות פרחים אכילים אופן ההכנה: - מקציפים את החלבונים, הסוכר החומץ והקונפלור למשך כ-8 דקות, עד לקבלת קצף יציב.
- מעבירים את התערובת לשקית זילוף. מזלפים על תבנית מרופדת עם נייר אפייה את
תחתיות המרנג. - מכניסים את הפבלובות לתנור שחומם מראש ל- 95 מעלות למשך כשעתיים, עד שניתן לנתק אותן בקלות מנייר האפייה.
- בינתיים מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה וגבינת המסקרפונה עד
לקבלת קצף יציב. - מוסיפים את ממרח השומשום קוקוס ומערבבים שוב למשך כדקה.
- מעבירים את הקרם לשק זילוף וממלאים איתו את הפבלובות.
- מניחים על צלחת הגשה, מקשטים בפירות יער, פרחים אכילים ושבבי קוקוס.
באדיבות חברת "אחוה", יצרנית הטחנה, חלוה ומוצרי המאפה המובילה בישראל
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('b501e485-c382-49ef-94b1-9bdd6f53b15f','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,50789,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('b501e485-c382-49ef-94b1-9bdd6f53b15f','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50789,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|