סלט ירקות עם קרוטוני רביולי
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('04009a19-8653-4344-a6d8-5fb029940292','/dyncontent/2024/11/13/9d2384cb-ab0f-479c-aee3-0ba9176ebbef.gif',18705,'כתבה מכבי',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('04009a19-8653-4344-a6d8-5fb029940292','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('04009a19-8653-4344-a6d8-5fb029940292','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('04009a19-8653-4344-a6d8-5fb029940292','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('04009a19-8653-4344-a6d8-5fb029940292','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('04009a19-8653-4344-a6d8-5fb029940292','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
מתכון פשוט וקל הכנה, לסלט ירקות עשיר עם קרוטונים שמכינים עם הרביולי המושלמים של פסטה ריקו
מצרכים (לכ- 2-4 סועדים): 1 חבילת רביולי בטטה של "פסטה ריקו" לציפוי:
1 ביצה טרופה 1/2 כוס פירורי לחם 50 גרם פתיתי גבינת פרמזן מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק מעט צ'ילי חריף יבש קורט מלח / פלפל שחור לסלט: צרור עלי חסה / עלי בייבי 1/2 בצל אדום 2 מלפפונים 2 עגבניות 1 פלפל גמבה צהוב צרור עשבי תיבול שאוהבים לרוטב ויניגרט הדרים מנצח: 1/2 כוס שמן זית 6 כפות מיץ לימון 1 כף חרדל דיז’ון גרגירים 1 כף דבש / סילאן 1 כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים) מעט גרידת תפוז טרי או לימון קורן מלח / פלפל שחור אופן ההכנה: - בקערה, מערבבים את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.
- מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה, מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.
- אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.
- חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.
- בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.
- שופכים מעל הסלט את הרוטב, מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.
חברת "פסטה ריקו", החברה הישראלית המתמחה בייצור פסטה טרייה איכותית בשיטה איטלקית מסורתית, מגישה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('3e9db935-171f-4d6d-8a57-9614fd77cf9d','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,50789,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('3e9db935-171f-4d6d-8a57-9614fd77cf9d','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50789,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|