מתכון 'פיש אנד צ'יפס'
04.07.23 / 20:15
מתכון מנצח לאחד מהמנות האהבות על חובבי הדגים
'פיש אנד צ'יפס' באדיבות מותג מאסטר שף
מצרכים ל-4 מנות:
- 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים למקלות (או צ׳יפס מוכן לטיגון)
- 700 גרם פילה קוד חתוך לנתחים
- 1 כוס תערובת נאגטס מאסטר שף
- כ-2/3 כוס בירה או סודה
- 1 כפית אבקת שום
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית אורגנו
- שמן לטיגון עמוק
אופן הכנה:
- מתחילים מהכנת הבלילה לדגים:
- שופכים כוס תערובת לציפוי נאגטס לקערה.
- מתבלים באבקת שום, פפריקה ואורגנו.
- מוסיפים חצי כוס בירה או סודה.
- הבלילה צריכה להיות במרקם של תערובת פנקייקס, במידת הצורך מוסיפים בירה/סודה.
- סמוך להגשה: מחממים שמן לטיגון עמוק.
- טובלים את נתחי הדג בבלילה, מעבירים לשמן החם ומטגנים 8-5 דקות או עד להזהבה.
- במקביל מטגנים גם את הצ׳יפס עד להזהבה מלאה ומוציאים למסננת.
- מגישים את נתחי הדג והצ׳יפס עם ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף.
להגשה:
- ממרח לפי הטעם ממגוון ממרחי מאסטר שף –
מיונז הולנדי, מיוקטש, מיונז כמהין, רוטב ברביקיו, רוטב צ'ילי מתוק, חרדל...
מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]