מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות משקדים

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('a3c43de3-d6ee-4cc6-816f-6f0d8404cac9','/dyncontent/2024/4/3/7cd7c044-14f8-4a0d-bf94-61b5e14e4c21.gif',17690,'סונול אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3c43de3-d6ee-4cc6-816f-6f0d8404cac9','/dyncontent/2024/3/31/cf7ecb0c-8297-4e18-a088-54f981cb04b3.gif',17678,'מדא אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3c43de3-d6ee-4cc6-816f-6f0d8404cac9','/dyncontent/2024/4/12/39406d88-2389-4201-bcf2-a1fe3784368f.jpg',17744,'אושר עד אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3c43de3-d6ee-4cc6-816f-6f0d8404cac9','/dyncontent/2024/4/9/5cacf41f-ccff-4bb2-ab8e-2246cadc0961.jpg',17724,'בנק אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3c43de3-d6ee-4cc6-816f-6f0d8404cac9','/dyncontent/2024/4/17/adf57fbc-5a84-4e95-9d82-a465d2a648e3.gif',17707,'בראשית אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('a3c43de3-d6ee-4cc6-816f-6f0d8404cac9','/dyncontent/2024/4/18/865577ff-b39d-4969-aea8-e9a7a5431225.jpg',17775,'אפיקים אייטם כתבה',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

לרגל טו באב, חג האהבה היהודי, החל השנה ב 12 לאוגוסט, חברת אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות עשויות משקדים: פריכות ומלאות אהבה.


צילום יעל אלעד

המצרכים:

  • אחדושלושת רבע כוס קמח כוסמין לבן
  • רבע-חציכוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגיה)
  • כפיתסוכר וניל (בעדיפות לסוויטאנגו)
  • 175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה
  • רבע כוס קמח שקדים

 

במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים 

 

ואז להוסיף: כפות שטוחות רסק תפוחים

וכף חמאת שקדים 

 

טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק

 

לקמח מעט את הנייר אפיה האקולוגי

לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות 

 

לחמם תנור ל160 ולאפות ל10-15 דק׳

לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות

העוגיות צריכות להשאר בהירותתבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי

 

טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס.

 

לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל - העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפיה.  

 

המתכון באדיבות יעל אלעד- מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים, המשתמשת בנייר אפייה של המותג
- השומר על איכות הסביבה, אקולוגי ועשוי מנייר טבעי, ללא מלבינים ולכן הוא בריא יותר במגע GREEN FLASH
עם אוכל.

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה