מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות משקדים
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('0a70953f-3405-4db0-a34b-15b38cc68fb1','/dyncontent/2024/11/13/9d2384cb-ab0f-479c-aee3-0ba9176ebbef.gif',18705,'כתבה מכבי',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0a70953f-3405-4db0-a34b-15b38cc68fb1','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0a70953f-3405-4db0-a34b-15b38cc68fb1','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0a70953f-3405-4db0-a34b-15b38cc68fb1','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0a70953f-3405-4db0-a34b-15b38cc68fb1','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('0a70953f-3405-4db0-a34b-15b38cc68fb1','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
לרגל טו באב, חג האהבה היהודי, החל השנה ב 12 לאוגוסט, חברת אורגניקזון המתמחה בייבוא ושיווק מותגים אורגניים ואיכותיים לסביבה, מציעה מתכון להכנת עוגיות לב טבעוניות עשויות משקדים: פריכות ומלאות אהבה.
המצרכים: - אחדושלושת רבע כוס קמח כוסמין לבן
- רבע-חציכוס סוכר קנים (אם אתם עושים ציפוי שוקולד מעל כדאי להפחית כמויות סוכר מהעוגיה)
- כפיתסוכר וניל (בעדיפות לסוויטאנגו)
- 175 גרם חמאה טבעונית קרה ורכה
- רבע כוס קמח שקדים
במעבד מזון לטחון הכל יחד עד שמתקבלים פירורים ואז להוסיף: 2 כפות שטוחות רסק תפוחים וכף חמאת שקדים טוחנים יחד לעוד כמה שניות לבצק אחיד וחלק לקמח מעט את הנייר אפיה האקולוגי לרדד את הבצק לעובי של 1 ס״מ ולקרוץ צורות לחמם תנור ל160 ולאפות ל10-15 דק׳ לבדוק את העוגיות אחרי 12 דק׳ ורק אם עדיין רכות לתת 3 דק׳ נוספות העוגיות צריכות להשאר בהירות, תבדקו לפי התחתית שזה מספיק אפוי טיפ של יעל: אפשר לעשות ציפוי לעוגיות עם 100 גרם שוקולד מריר או שוקולד לבן פרווה מומס וכפית שמן קוקוס. לשמור בקופסא אטומה במקום מוצל - העוגיות נשמרות טובות עד חודש מהאפיה. המתכון באדיבות יעל אלעד- מאמנת כושר ובלוגרית למתכונים בריאים, המשתמשת בנייר אפייה של המותג - השומר על איכות הסביבה, אקולוגי ועשוי מנייר טבעי, ללא מלבינים ולכן הוא בריא יותר במגע GREEN FLASH עם אוכל.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d09b8879-3b88-4316-835b-f931a336e742','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,true,50789,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d09b8879-3b88-4316-835b-f931a336e742','/dyncontent/2024/11/25/d70c3701-7580-48aa-8c96-1f7a5e440d4e.jpg',18744,'יואב הייטק',525,78,true,50789,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|