$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9e829e71-b4a8-4eb3-b371-8d7e18a4f298','/dyncontent/2024/3/31/cf7ecb0c-8297-4e18-a088-54f981cb04b3.gif',17678,'מדא אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9e829e71-b4a8-4eb3-b371-8d7e18a4f298','/dyncontent/2024/4/3/7cd7c044-14f8-4a0d-bf94-61b5e14e4c21.gif',17690,'סונול אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9e829e71-b4a8-4eb3-b371-8d7e18a4f298','/dyncontent/2024/4/17/adf57fbc-5a84-4e95-9d82-a465d2a648e3.gif',17707,'בראשית אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9e829e71-b4a8-4eb3-b371-8d7e18a4f298','/dyncontent/2024/4/21/09f20987-d5d3-4712-8e6f-6e24227d49bf.jpg',17795,'נמל אייטם כתבה',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9e829e71-b4a8-4eb3-b371-8d7e18a4f298','/dyncontent/2024/4/9/5cacf41f-ccff-4bb2-ab8e-2246cadc0961.jpg',17724,'בנק אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

לכבוד יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9 בפברואר, מתכון ייחודי להנות מהמאכל האהוב בצורה בריאה ומזינה.

המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר

יחצ

חומרים:

 3 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות

 100 גרם רסק עגבניות

פלפל אדום קצוץ

1/2 כוס כוסמת ירוקה יבשה

כפית מלח

1/4 כפית סוכר

1.5 כוסות מים

חופן בזיליקום קצוץ

מעט אורגנו קצוץ

שמן זית

 

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר, מוסיפים שמן זית, עגבניות חתוכות, פלפל קצוץ וסוכר ומערבבים

 .2 מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות

 .3 מוסיפים מלח, פלפל, רסק ומים ומערבבים שוב

. 4 מביאים לרתיחה

 .5ברתיחה מוסיפים כוסמת, בזיליקום ואורגנו ומערבבים

6. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה