$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('9239df27-36bd-4b87-aea0-cb9ca9daddf0','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9239df27-36bd-4b87-aea0-cb9ca9daddf0','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9239df27-36bd-4b87-aea0-cb9ca9daddf0','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9239df27-36bd-4b87-aea0-cb9ca9daddf0','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('9239df27-36bd-4b87-aea0-cb9ca9daddf0','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
מזג האוויר שבחוץ, הגשם והקור, מעוררים תשוקה עזה לקערת מרק חם ומשביע. אזאם כבר מכינים מרק, למה לא להתפנק עם מנה מהבילה מהמטבח הצרפתי: מרק בצל שניתן להכין בבית והתוצאה מושלמת וטעימה. באדיבות השף הראשי של קפה גרג, אלעד אמסלם
מתכון להכנת מרק בצל: - בצל סגול או לבן- 2קג
- שיני שום 100 גרם
- שמן קנולה 100גרם
- תפוח אדמה מבושל 500גרם
- מים- 8 ליטר
- טריאקי 100 גרם
- ריבת בצל 2 כפות
- מלח 25גרם
אופן ההכנה: חותכים את הבצל ואת שיני השום לסיילס. מטגנים בסיר 10דקות על אש גבוהה. תפוחי אדמה מבושלים מגרדים בפומפיה ומוסיפים לסיר (להסמכת המרק) מוסיפים את המים , הטראקי וריבת הבצל. מבשלים כשעה וחצי, ממליחים , טועמים ומתקנים טעם אם צריך. ניתן להקרים בפרוסת גבינה צהובה בהגשה .
$(function(){setImageBanner('5ac2a2ea-ab6d-4e2c-80de-acd7f81feb7d','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
|
|
|
|