לתשעת הימים: מתכון לטונה וניוקי בתבנית אחת

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('e0ba7b0b-cedb-4e03-aa4b-8f520a4c3452','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e0ba7b0b-cedb-4e03-aa4b-8f520a4c3452','/dyncontent/2024/11/21/03f786a2-f591-443c-83c8-a3eb37622404.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e0ba7b0b-cedb-4e03-aa4b-8f520a4c3452','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e0ba7b0b-cedb-4e03-aa4b-8f520a4c3452','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('e0ba7b0b-cedb-4e03-aa4b-8f520a4c3452','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

עם סטארקיסט המנה טעימה יותר: מתכון לטונה וניוקי בתבנית אחת

טונה וניוקי. יחצ

בתשעת הימים בהן נהוג שלא לאכול בשר, הופכת הטונה לאחד מחומרי הגלם הבולטים והחביבים במטבח. היא משתלבת נהדר בכל ארוחה, כתוספת או כמנה בזכות עצמה – ומעניקה לכל המשפחה שפע של יתרונות בריאותיים.

 

הטונה של סטארקיסט, אותה תוכלו לאכול במגוון רחב של אפשרויות ומתכונים, תשדרג לכם כל ארוחה. עם בואן של תשעת הימים בהם נהוג שלא לאכול בשר, סטארקיסט מגישה לכם מתכון לטונה וניוקי בתבנית אחת, לארוחה מהירה ומזינה. זו לא עוד ארוחה, זה סטארקיסט שיצא מהקופסה.

מרכיבים:

1 חבילת ניוקי בוואקום.

1 חבילת טונה מסוננת.

2 כוסות עגבניות שרי חצויות.

3 שיני שום פרוסות דק.

2 בצלים ירוקים קצוצים.

1/2 כוס שמן זית.

1 כפית מלח.

1 כפית פלפל שחור גרוס.

1/2 כפית צ'ילי גרוס.

1 כוס מים רותחים.

ההכנה:

  1. מערבבים בקערה את המים החמים עם התבלינים.
  2. בתבנית מניחים שמן זית, ניוקי, עגבניות שרי וטונה.
  3. מערבבים, משטחים מעט ויוצקים את המים החמים עם התבלינים.
  4. מכסים את התבנית בנייר אפייה שמרטיבים תחת ברז ומקמטים.
  5. אופים 20 דקות, בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.
  6. לאחר 20 דקות מסירים את הנייר ואופים 10 דקות נוספות עד להשחמה.
  7. מפזרים מעל בצל ירוק.

בתאבון

 

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


$(function(){setImageBanner('663b9ffc-e37b-4058-b2e2-57f13a6df7ee','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה