כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('977da350-d52a-4387-b730-c558bef289f4','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('977da350-d52a-4387-b730-c558bef289f4','/dyncontent/2024/9/5/b04035a5-d3d1-4f4d-bfd3-4abf634be667.jfif',18363,'קיבוץ השלשה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('977da350-d52a-4387-b730-c558bef289f4','/dyncontent/2024/9/26/ac5aefb9-d799-429a-90e0-a3c47c1a2575.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('977da350-d52a-4387-b730-c558bef289f4','/dyncontent/2024/9/19/c3b43758-bbc1-4bdb-88a8-3967b24ac590.jpg',18471,'עליון בתוך כתבה קארדו',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('977da350-d52a-4387-b730-c558bef289f4','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('977da350-d52a-4387-b730-c558bef289f4','/dyncontent/2024/9/19/6ba61c71-698d-4656-a9bf-6f9c8ae370a6.jpg',18469,'עליון מובייל קארדו',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('977da350-d52a-4387-b730-c558bef289f4','/dyncontent/2024/7/7/fb1ae825-9e7d-45b4-beb8-2b5958a9c1e2.jpg',18341,'כללית אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka.
כנפי עוף ברוטב קוריאני חריף רכיבים עבור כנפי העוף:
- 600 גרם כנפי עוף - 1 כף שמן זית - מלח - פלפל - קמח - 2 כפות פפריקה לרוטב הקוריאני החריף: - 10 כפות רוטב סויה - 6 כפות סוכר חום - 4 כפות חומץ אורז - 2 כפות רוטב סרירצ'ה - 2 כפות שמן שומשום - 3 שיני שום - 2 כפות מים קרים - 1 כף עמילן תירס לקישוט: - בצל ירוק - שומשום לבן הוראות הכנה: מייבשים את כנפי העוף במגבת נייר ומברישים אותם בשמן זית. מוסיפים מלח ופלפל ומצפים בקמח מעורבב בפפריקה. מסירים את עודפי הקמח וצולים במנגל על אש נמוכה במשך 10-15 דקות מכל צד או עד שהציפוי חום ופריך. בינתיים מערבבים בסיר את מרכיבי הרוטב הקוריאני עד לרתיחה. טובלים את כנפי העוף ברוטב, ומקשטים בבצל ירוק קצוץ ובשומשום לפי הטעם.
$(function(){setImageBanner('f5b554cc-a02a-499b-90c3-489adc7cbf56','/dyncontent/2024/6/9/cf98dfec-78a0-42f1-bab3-156d5c7da59e.jpg',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
|
|
|
|