כנאפה בשר עם אטריות אורז - כשר לפסח

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('60564b92-db90-4376-b2d9-67a7aa0b5c7d','/dyncontent/2024/4/21/09f20987-d5d3-4712-8e6f-6e24227d49bf.jpg',17795,'נמל אייטם כתבה',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('60564b92-db90-4376-b2d9-67a7aa0b5c7d','/dyncontent/2024/4/17/adf57fbc-5a84-4e95-9d82-a465d2a648e3.gif',17707,'בראשית אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('60564b92-db90-4376-b2d9-67a7aa0b5c7d','/dyncontent/2024/4/9/5cacf41f-ccff-4bb2-ab8e-2246cadc0961.jpg',17724,'בנק אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('60564b92-db90-4376-b2d9-67a7aa0b5c7d','/dyncontent/2024/3/31/cf7ecb0c-8297-4e18-a088-54f981cb04b3.gif',17678,'מדא אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('60564b92-db90-4376-b2d9-67a7aa0b5c7d','/dyncontent/2024/4/3/7cd7c044-14f8-4a0d-bf94-61b5e14e4c21.gif',17690,'סונול אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

למארחים במהלך פסח, השואלים עצמם מה להגיש כמנה ראשונה, כמנה מרשימה, עשירה, יפה, מיוחדת וטעימה שתהפוך לכוכבת החג... המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון להכנת כנאפה בשר עם אטריות אורז – כשר לפסח!

מאסטר שף

המתכון קל להכנה ומתאים כמנה ראשונה לכל ארוחה חגיגית.  

 

מצרכים- חומרים למחבת בקוטר 24 ס״מ:

200 גרם אטריות אורז דקות מאסטר שף

350 גרם בקר טחון

5-6 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל

1 כף בהרט

1 כפית כורכום

 

הוראות הכנה:

  1. משרים אטריות במים לשעה עד לריכוך.
  2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים בשר ושום. מערבבים ומפרידים לפירורים תוך כדי טיגון 3-4 דקות ומתבלים במלח, פלפל וחצי כף בהרט.
  3. מסננים את האטריות ומערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, חצי כף בהרט וכורכום. חשוב לערבב היטב כדי לתבל את כל האטריות ולצבוע אותן בכורכום.
  4. משמנים מחבת ב-2 כפות שמן זית ומרפדים בחצי מכמות האטריות. משטחים מעליהן את הבשר המתובל. מניחים שכבה נוספת של אטריות אורז וממשיכים לטגן 4-5 דקות או עד שרואים שהאטריות מתייצבות ומזהיבות מעט.
  5. הופכים לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות.
  6. מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו/או פטרוזיליה מעל.

להגשה:

טחינה

פטרוזיליה ו/או פיסטוקים גרוסים

 

בתאבון וחג שמח

 

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה