כנאפה בשר עם אטריות אורז - כשר לפסח

$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('95a4a8bf-3a5e-437b-86f7-d6a375a5d346','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95a4a8bf-3a5e-437b-86f7-d6a375a5d346','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95a4a8bf-3a5e-437b-86f7-d6a375a5d346','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95a4a8bf-3a5e-437b-86f7-d6a375a5d346','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('95a4a8bf-3a5e-437b-86f7-d6a375a5d346','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

למארחים במהלך פסח, השואלים עצמם מה להגיש כמנה ראשונה, כמנה מרשימה, עשירה, יפה, מיוחדת וטעימה שתהפוך לכוכבת החג... המותג הקולינארי מאסטר שף מציע מתכון להכנת כנאפה בשר עם אטריות אורז – כשר לפסח!

מאסטר שף

המתכון קל להכנה ומתאים כמנה ראשונה לכל ארוחה חגיגית.  

 

מצרכים- חומרים למחבת בקוטר 24 ס״מ:

200 גרם אטריות אורז דקות מאסטר שף

350 גרם בקר טחון

5-6 כפות שמן זית

1 בצל קצוץ

1 שן שום כתושה

מלח ופלפל

1 כף בהרט

1 כפית כורכום

 

הוראות הכנה:

  1. משרים אטריות במים לשעה עד לריכוך.
  2. מחממים מחבת עם 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים בשר ושום. מערבבים ומפרידים לפירורים תוך כדי טיגון 3-4 דקות ומתבלים במלח, פלפל וחצי כף בהרט.
  3. מסננים את האטריות ומערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח, חצי כף בהרט וכורכום. חשוב לערבב היטב כדי לתבל את כל האטריות ולצבוע אותן בכורכום.
  4. משמנים מחבת ב-2 כפות שמן זית ומרפדים בחצי מכמות האטריות. משטחים מעליהן את הבשר המתובל. מניחים שכבה נוספת של אטריות אורז וממשיכים לטגן 4-5 דקות או עד שרואים שהאטריות מתייצבות ומזהיבות מעט.
  5. הופכים לצלחת ומחזירים למחבת לטיגון של 4 דקות נוספות.
  6. מגישים עם טחינה ופיסטוקים ו/או פטרוזיליה מעל.

להגשה:

טחינה

פטרוזיליה ו/או פיסטוקים גרוסים

 

בתאבון וחג שמח

 

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


$(function(){setImageBanner('b788a852-1b04-48de-93a5-de857093cf79','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה