$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('fc2d0f8c-b73f-4847-a9fc-c7a24912bf01','/dyncontent/2024/8/21/75bf3ec7-9d88-483f-8a21-5ba6c45ad8ef.jpg',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc2d0f8c-b73f-4847-a9fc-c7a24912bf01','/dyncontent/2024/11/3/df0fd569-76a9-4891-804e-67058dd74b58.jpg',18639,'קיבוץ השלושה אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc2d0f8c-b73f-4847-a9fc-c7a24912bf01','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc2d0f8c-b73f-4847-a9fc-c7a24912bf01','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('fc2d0f8c-b73f-4847-a9fc-c7a24912bf01','/dyncontent/2024/11/7/0b4764eb-7a24-435a-8054-7351e5744d6a.jpg',18510,'נטו חיסכון אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})
המתכון קל הכנה ומתאים כמנה ראשונה בארוחת החג החגיגית. באדיבות "חקלאי גרנות"
מצרכים (לכ-2 מנות): 1 אבוקדו מוכן לאכילה של "חקלאי גרנות" קלוף וחתוך לקוביות 250 גרם פילה סלמון ללא עור וחתוך לקוביות
1/4 אננס קלוף וחתוך לקוביות 2 צנוניות קצוצות 1/2 בצל אדום קצוץ 1 כף שומשום שחור 4 טיפות שמן שומשום קורט מלח ופלפל אופן ההכנה: - בקערה מערבבים יחד את האננס, הסלמון, הצנונית ואת הבצל האדום.
- מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים יחד (המיץ של האננס כובש את הדג).
- מוסיפים שמן שומשום, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה.
- בקערה עם שאריות התיבול מוסיפים את האבוקדו ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
- מניחים את האבוקדו מעל טרטר הדג, מפזרים שומשום שחור מעל ומגישים.
$(function(){setImageBanner('98ddd747-006e-48b3-9df5-37418fa3d7b9','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,50789,'Image','');})
|
|
|
|