|
שליחת חב"ד הפרישה חלות עם צוות 'אסותא'
$(function(){setImageBanner('65a47379-8242-48ca-828b-c5ece65e63f4','/dyncontent/2025/12/15/167a7c94-e62b-497b-8d18-4a46077a468e.gif',20028,'מה שמגיע לך - מגיע!',525,78,false,52206,'Image','');})
עובדות "אסותא" אפו חלות והפרישו חלה עם הגב' גודמן, שליחת חב"ד בבית הרפואה. צפו בתמונות, והנה המתכון המוצלח שאותו כדאי שתנסו בעצמכן
מתכון לחלות: הרכיבים: 2 ק"ג קמח לבן
4 כפות שמרים יבשים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 2 כפות מלאות מלח 4 וחצי כוסות מים אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים וללוש היטב לבצק נח. לכסות את הקערה ולתת לבצק לתפוח כ-שעתיים. לחמם תנור ל180 מעלות, לקלוע את החלות, להבריש בביצה+שומשום לאפות כ-30/40 דק' עד שהחלות משחימות.
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d997ace1-d615-4353-bc69-5e3b680f50ea','/dyncontent/2025/12/17/34e0b596-f872-45af-9367-d8a134f184ba.jpg',20249,'זה מה שעושים בחנוכה',525,78,true,52208,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d997ace1-d615-4353-bc69-5e3b680f50ea','/dyncontent/2025/12/14/495c8feb-fa31-4a7b-aeda-7f8c71605a23.jpg',20552,'עושים חשבון. פועלים',525,78,true,52208,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d997ace1-d615-4353-bc69-5e3b680f50ea','/dyncontent/2025/12/15/167a7c94-e62b-497b-8d18-4a46077a468e.gif',20028,'מה שמגיע לך - מגיע!',525,78,true,52208,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|