$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('403bc245-2fa3-42c8-ac3d-da574f5acd81','/dyncontent/2024/2/13/13ed37c9-94ca-450a-b371-33e4a3b6dd0b.jpg',17353,'מהדרין אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('403bc245-2fa3-42c8-ac3d-da574f5acd81','/dyncontent/2023/12/5/d78e4ce7-f903-4198-af0e-9ee2b465662c.jpg',17221,'נמל אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('403bc245-2fa3-42c8-ac3d-da574f5acd81','/dyncontent/2024/1/8/47cba7fb-cd35-4b5c-9074-7a43984718cf.gif',17320,'בועות אייטם כתבה ',525,78,true,50787,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('403bc245-2fa3-42c8-ac3d-da574f5acd81','/dyncontent/2023/10/18/98a77b6e-8760-4c2b-af97-645037f78506.gif',16189,'אייטם כתבה עירייה',525,78,true,50787,'Image','');},15]]);})

לכבוד יום הפיצה הבינלאומי החל ב-9 בפברואר, מתכון ייחודי להנות מהמאכל האהוב בצורה בריאה ומזינה.

המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר

יחצ

חומרים:

 3 כוסות עגבניות חתוכות לקוביות

 100 גרם רסק עגבניות

פלפל אדום קצוץ

1/2 כוס כוסמת ירוקה יבשה

כפית מלח

1/4 כפית סוכר

1.5 כוסות מים

חופן בזיליקום קצוץ

מעט אורגנו קצוץ

שמן זית

 

אופן ההכנה:

1. מחממים סיר, מוסיפים שמן זית, עגבניות חתוכות, פלפל קצוץ וסוכר ומערבבים

 .2 מבשלים תוך כדי ערבוב כ-5 דקות

 .3 מוסיפים מלח, פלפל, רסק ומים ומערבבים שוב

. 4 מביאים לרתיחה

 .5ברתיחה מוסיפים כוסמת, בזיליקום ואורגנו ומערבבים

6. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה

מעוניינים להגיב? לדווח ? צרו איתנו קשר במייל -[email protected]


 
 
x
pikud horef
פיקוד העורף התרעה במרחב אשדוד 271, אשדוד 271, אשדוד 271
פיקוד העורף מזכיר: יש לחכות 10 דקות במרחב המוגן לפני שיוצאים החוצה