שליחת חב"ד הפרישה חלות עם צוות 'אסותא'
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('049f2049-b97c-4b44-92c8-bb81f15ba0c8','/dyncontent/2024/9/9/6831de30-171f-4ef6-bbce-e47b4a118465.jpg',18434,'בלו אייס אייטם כתבה ',525,78,true,52206,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('049f2049-b97c-4b44-92c8-bb81f15ba0c8','/dyncontent/2024/12/5/b3b4cf46-95a6-4f0a-bc3e-be01567f2c0e.gif',18244,'עירייה אייטם כתבה ',525,78,true,52206,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('049f2049-b97c-4b44-92c8-bb81f15ba0c8','/dyncontent/2024/9/29/d8a27f1b-44b0-407b-97fc-2e6a01c4c566.gif',18529,'פלמ\"ח אייטם כתבה ',525,78,true,52206,'Image','');},15]]);})
עובדות "אסותא" אפו חלות והפרישו חלה עם הגב' גודמן, שליחת חב"ד בבית הרפואה. צפו בתמונות, והנה המתכון המוצלח שאותו כדאי שתנסו בעצמכן
מתכון לחלות: הרכיבים: 2 ק"ג קמח לבן
4 כפות שמרים יבשים 1 כוס סוכר 1 כוס שמן 2 כפות מלאות מלח 4 וחצי כוסות מים אופן ההכנה: לערבב את כל החומרים וללוש היטב לבצק נח. לכסות את הקערה ולתת לבצק לתפוח כ-שעתיים. לחמם תנור ל180 מעלות, לקלוע את החלות, להבריש בביצה+שומשום לאפות כ-30/40 דק' עד שהחלות משחימות.
$(function(){setImageBanner('71a51f92-6f74-4590-be72-943db99f351d','/dyncontent/2024/11/10/9f6a8c9c-410e-4368-a166-280d5a7e90ff.jfif',18030,'שפע אייטם כתבה ',525,78,false,52208,'Image','');})
|
|
|
|